Védőháló madarak ellen a Margit híd alatt

védőháló madarak ellen

Az élővilág védelme évről-évre egyre fontosabb az emberek számára. Ezzel együtt mindannyian ismerjük a madarak által okozott kellemetlenségeket is, úgy mint a madárürülékkel csúfított ablakpárkány, vagy a tollal és egyéb piszokkal szennyezett erkély, ami bizony nem szép látvány. A védőháló azonban humánus megoldást biztosít, jó példa erre a Margit híd alatt felhelyezett háló.

A városi környezethez alkalmazkodott galambok, verebek, varjak és fecskék okozzák a legtöbb nehézséget, ugyanis megpihennek, fészket raknak az épületek kiugró párkányain, gerendáin, éjszakai menedéket keresve beköltöznek padlásra, erkélyre, gépészeti berendezésekre, illetve egyéb védett helyekre. Ráadásul maguk a madarak számos betegséget, élősködőt is terjesztenek, melyek akár az emberekre is ártalmasak lehetnek, de az általuk keltett zaj is sokakat késztet olyan termékek beszerzésére, mely hatékonyan távol tartja őket.

2015-ben a Híd Építő Zrt. fordult hozzánk, mivel egy speciális helyen, a Margit híd alatt okoztak problémát a madarak, amire a megoldást a képen látható védőhálóink elhelyezése jelentette, mely az állatok testi épségét nem veszélyeztető, diszkrét és esztétikus megoldást nyújt.

Került már szembe Ön is személyesen a jól ismert “madárproblémákkal”? Forduljon hozzánk bizalommal és hálóink segítenek kiküszöbölni a kellemetlenségeket.