Pihenőháló sokoldalú felhasználása

szabadtéri pihenőháló

Védőhálóink tökéletesen alkalmasak pihenőhálóként való felhasználásra bármilyen térben, méretben, formában, színben és magasságban és nem muszáj kizárólag vízszintes vagy függőleges kifeszítésben gondolkodni, követheti akár egy ferde fal vonalát is, remek mászókát biztosítva így a gyerekeknek vagy éppen a hegymászás szerelmeseinek, akik így szeretnék behozni otthonukba a kedvenc hobbyjukat.

A nagy belmagasságot sokan használják ki galéria építésére, amely azonban sötétté teheti a szobát, összenyomhatja a teret, így érdemes fényáteresztő anyaggal kibővíteni, melyre ideális megoldás a pihenőháló, amit galéria korlátként szintén sokan alkalmaznak.

A pihenőháló tökéletes választás lehet azoknak is, akik egy extra méretű, többszemélyes függőágyra vagy egy alternatív pihenősarokra vágynak akár kültéren, akár beltéren.

pihenőháló mint galéria

Hálóink kiváló minőségű anyagokból készülnek, stabilak, biztonságosak, kényelmesek és emellett különleges és fiatalos hangulatot kölcsönöznek a térnek, ahol helyet kapnak.

pihenőháló a szabadban

Engedjük el tehát fantáziánkat és gondoljunk a hálókra ilyen funkcionalitásukban is! Ha pedig megszületett fejben az elképzelés saját életterünk számára, a megvalósításért forduljon hozzánk bizalommal!


Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük